Які месенджери можливо добавити в анкету.

Для вашої зручності ми добавили можливість розмістити в своїй анкеті самі популярні месенджери які зараз використовуються для віртуального сексу. Ми весь час удосконалюємося і якщо ви хочете бачити в анкетах якісь месенджер який ми не добавили пишіть в нашу службу підтримки і ми з радістю добавимо можливість розмістити цей месенджер в анкеті. А зараз трішки більше про ті які ми уже розмістили і їхні можливості, плюси якими вони володіють і звісно мінуси. Ну як без мінусів, у всіх вони є і також у самих популярних месенджерів.

Самим популярним і тим у якого майже немає достойних конкурентів можна вважати скайп (skype). Мало того що це самий старий месенджер який надає можливість спілкуватись за допомогою відеозв’язку, так він і самий поширений в індустрії віртуального сексу. З плюсів можна вважати дуже хорошу якість зв’язку, якісну HD картинку при спілкуванні і звісно його розповсюдження. Зараз важко найти людину у якої немає хоч одного акаунта в скайпі. Звісно і як тут без мінусів, у всіх вони є і у скайпа також. Основний мінус в тому що скайп офіційно забороняє вірт секс і дійсно бореться з ним. Однак як показує практика сам скайп не шукає користувачів які займаються віртом, він тільки блокує якщо на користувача була подана скарга.

На другом місці Телеграм (Telegram), який в останній час стрімко набирає популярність серед любителів займатись сексом по вебкамері. Поки що він не може похвалитись такою ж популярність як скайп але стрімко наздоганяє його. Як показують опитування особу популярність він має серед молоді, старші люди все таки віддають перевагу скайпу. Таку стрімку популярність можна вважати його основним плюсом, але на жаль мінусів у нього більше ніж плюсів. Основний його мінус на який жаліється більшість активних користувачів це якість відео під час відеозв’язку. Картинка в ньому на порядок гірша і що немало важливо досить часто бувають обриви з’єднання. Погодьтесь такий обрив в самий відповідальний момент може цілком зіпсувати настрій для подальшого спілкування.

На третє місце ми сміло можемо поставити WhatsApp (Ватсап), і Viber (Вайбер). Причина по якій ми віддали їм третє місце в тому що вони дуже мало популярній у нашій країні. В інших країнах вирт секс по ним не менш популярний чим у нас, однак по тому що вони майже не використовуються у нас у них така мала популярність серед любителів віртуального сексу по вебкамері. У них також є свої плюси і мінуси,однак ми зараз не будем їх обговорювати. Якщо з часом їх популярність стане більшою то ми обов’язково зробимо про них окремий пост.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *